Possiblement és difícil d’entendre si no tens gos, però els que sí que els tenim o els hem tingut ho tenim clar: les mascotes són l’alegria de la casa. Per això mateix, quan arriba el moment d’anar-nos de vacances no concebem la idea de deixar-los fora del pla.

Moltes persones pensaran que és una nosa, que és una responsabilitat més, una obligació quan el que toca és descansar… Definitivament no ho entenen. A més, ara no és com fa alguns anys, quan era difícil encaixar-los en els nostres plans. Per exemple, l’Hotel S’Agoita, al centre de Platja d’Aro, admet animals de companyia sense cap tipus problema, la qual cosa és una completa comoditat.

Qui vol pot, així que no tenim excusa per passar unes vacances amb la família al complet. A continuació, et donem 5 consells perquè aquest estiu pugueu gaudir de moments entranyables amb el vostre gos:

Vacances amb el teu gos? No oblidis…

1- Cartilla de vacunació i identificació

La cartilla de vacunes i la seva identificació és el seu DNI. No t’ho oblidis, perquè és important. Qualsevol imprevist estarà cobert.

2- Compte amb el sol

Els gossos no són immunes al sol. No els exposis dies sencers a la calor, hidrata’l, mantén-lo en zones fresques i evita que begui aigua del mar, ja que a alguns no els hi senta precisament bé. Ell també va de vacances, així que no oblidis fer la seva maleta amb tot el que pugui necessitar.

3- Cerca llocs pet friendly

A part de l’hotel, busca llocs on el teu gos pugui ser acceptat per no emportar-te una sorpresa desagradable en arribar al lloc. Menjar, dormir, sortir a passejar i relacionar-se… Tingues present també no trastocar-li massa la seva rutina!

4- Cuida la seva alimentació

A l’estiu la nostra alimentació es descontrola: els gelats, el bufet de l’hotel, les postres irrebutjables… El teu gos segurament no serà tan llaminer com nosaltres, així que és perfecte per encarregar-nos que segueixi la seva correcta alimentació.

5- Res de deixar-ho en el cotxe

Terminantment prohibit. No hauria de ser ni un consell, però lamentablement continua passant. No deixis el teu gos en el cotxe, molt menys durant el dia i a ple sol. La temperatura augmenta ràpidament i la teva mascota pot sofrir un cop de calor amb un desenllaç fatal.

Preparat per a les teves vacances més canines? Reserva la teva habitació l’Hotel S’Agoita i gaudeix-les sense límits!

Consells per anar de vacances amb el teu gos