La Costa Brava té més per oferir-te que el que penses: no tot surt a les guies turístiques o reben l’atenció del gran públic. Existeixen llocs que, encara que no són coneguts per una gran majoria dels visitants, són únics, particulars i interessants per visitar.

A continuació, et proposem 5 llocs que has de visitar durant la teva estada a l’Hotel S’Agoita, al centre de Platja d’Aro, amb tots els serveis que estàs buscant per a les teves vacances d’estiu i a una ubicació privilegiada, al cor de la Costa Brava.

Descobreix la Costa Brava més desconeguda

1- El Mirador de Pedralta: gaudint de les vistes

El Mirador de Pedralta t’ofereix una vista panoràmica de 360 graus que et deixarà sense paraules. Per arribar has de travessar un bosc a peu durant 10 minuts i arribar fins a un camí de sorra i uns escalons tallats a la roca. El paisatge val totalment la pena: les Gavarres, el Montclar, Solius o la Vall d’Aro quedaran als teus peus.

2- La tomba del president Irla: història viva de Catalunya

A Sant Feliu de Guíxols es pot visitar la tomba de Josep Irla, el president de la Generalitat de Catalunya a l’exili. Cada 11 de setembre és habitual que polítics, músics i ciutadans es congreguin al voltant de la seva làpida per retre homenatge a una de les grans figures del poble català durant l’exili. També es pot visitar la Casa Irla, el lloc on va néixer el president i que és avui un museu.

3- La seu de Panini: tengui, tengui… falti!

Els cromos de Panini han marcat generació rere generació. La seva seu per excel·lència no està a cap capital europea, sinó que la trobem a Torroella de Montgrí. És una visita obligada per als fans de les col·leccions de cromos. És que si ho pensem… Qui no ha col·leccionat algun dels seus cromos?

4- Escola de la Vila de Palamós: temps de guerra

L’Escola de la Vila de Palamós sembla un centre normal i corrent, però en realitat és un refugi antiaeri de l’època de la Guerra Civil. Només entrant t’adonaràs que és molt més del que aparenta: és un lloc amb moltíssima història. Es va inaugurar durant la Segona República i va ser el primer refugi que es va construir a Palamós. Actualment, és un edifici clau de la memòria històrica per entendre els efectes de la guerra.

5- El Museu dels Gats: més de 20.000 peces que diuen miau miau

A Lloret de Mar trobem el Museu dels Gats, un autèntic homenatge als adorables felins. És el lloc indicat si ets un amant dels gats o de les exposicions més alternatives i frikis. Vera Novosyolova, la col·leccionista russa que regenta aquesta casa museu amb 20.000 peces relacionades amb els gats, segur que té una conversa més que interessant.

A què estàs esperant per descobrir alguns dels llocs més singulars que la Costa Brava té per a tu? Tingues el teu mòbil a mà i dispara les fotografies que seran la veritable enveja dels teus seguidors a Instagram!

Els 5 racons més desconeguts de la Costa Brava