Segurament no és necessari recordar-te una de les pròximes dates assenyalades en el calendari: Sant Valentí. Siguis o no siguis un romàntic o una romàntica, aquest dia és un pretext perfecte per tenir un detall o fer algun pla que trenqui amb la rutina. I si parlem de fer quelcom realment especial, les passejades romàntiques de la Costa Brava són una opció meravellosa.

Les zones costaneres, les construccions repletes d’història, els passejos marítims, els paisatges dels Camins de Ronda, l’oci de les zones comercials… La Costa Brava està repleta de llocs amb encant per gaudir d’un passeig romàntic.

No fa falta pagar un bitllet d’avió al lloc més exòtic del món per viure moments que valguin or. En els llocs que menys esperem, trobem coses per les quals val la pena fer les maletes un cap de setmana i fer una escapada.

Platja d’Aro, per exemple, és una de les destinacions turístiques predilectes per la seva oferta turística per a catalans, la resta d’Espanya i d’una gran llista de països estrangers: França, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya, etc.

A continuació, et recomanem una llista de passejades romàntiques que evidentment són l’excusa perfecta per fer una escapada amb motiu de Sant Valentí, però que també recomanem per a qualsevol època de l’any mentre t’allotges a Platja d’Aro perquè… Love is in the air!

10 PASSEJADES ROMÀNTIQUES PER LA COSTA BRAVA

1. Castell de Tossa de Mar

És un dels castells de Girona més emblemàtics. La seva construcció es remunta al 1887, ni més ni menys. Les seves vistes són el delit per a fins al visitant més exigent.

2. Poblat Ibèric de Castell

Són les restes d’un dels assentaments ibers més importants d’Espanya. El seu patrimoni comprèn des del segle VI a. C. fins a l’època romana.

3. El Salvament

Si vols tenir les millors visites de la platja i el port de Sant Feliu de Guíxols, no existeix un altre lloc millor que el turó del Salvament.

4. Castell d’Aro

Menys espectacular i menys explotat turísticament, però aquest petit poble medieval regala passejades entranyables.

5. Monestir de Sant Pere de Rodes

Està situat al Port de la Selva, al poble que delimita la Costa Brava pel nord. Va ser un monestir benedictí de l’antic comtat d’Empúries.

6. Castell de Sant Esteve

Un altre castell a la llista (i altres vistes espectaculars). Aquesta construcció ofereix als visitants les millors vistes de la platja de Sant Esteve de la Fosca de Palamós.

7. Mirador de S’Agaró

Es troba al costat d’una petita plaça, la Plaça del Mirador, al costat de la mar. Té sis columnes i un aire romàntic de pel·lícula. Un lloc ideal per tenir preparat el teu pal selfie.

8. Ermita de Sant Elm

Aquesta ermita amaga un mirador esplèndid de Sant Feliu de Guíxols. Sense dubte és un lloc per desconnectar i recarregar piles.

9. Cadaqués

Si un altre poble mereix una excursió mentre passem les nostres vacances en Platja d’Aro, aquest és Cadaqués. És com contemplar el quadre més bonic.

10. Cala Futadera

Aquesta petita cala està envoltada de roques i pins. Juntament amb la seva aigua cristal·lina, és l’essència més pura de la Costa Brava.

De debò no vols visitar cadascun d’aquests 10 llocs? No ens ho creiem! Estem segurs que et deixaran bocabadat. Reserva la teva habitació a l’Hotel S’Agoita, gaudeix de Platja d’Aro i no perdis l’ocasió de descobrir els racons més emblemàtics de la Costa Brava.

Les passejades romàntiques de la Costa Brava que has de conèixer