Viure la Setmana Santa a Platja d’Aro és una experiència magnífica. Aquest municipi s’ha convertit en un dels més visitats de la Costa Brava. L’oferta comercial, d’oci i de restauració està a l’altura de pocs pobles costaners.

No importa si estàs buscant practicar esport, realitzar visites culturals, descansar o simplement passar-ho bé. Platja d’Aro ofereix un pla per a cada visitant perquè pugui gaudir sense limitacions d’unes vacances inoblidables.

L’Hotel S’Agoita se situa al carrer principal, en ple centre, a només 150 metres de la platja. Es tracta d’un hotel familiar que permet a visitants sentir-se còmodes, gaudir d’un ambient càlid i un tracte pròxim. La zona en què es troba permet tenir a l’abast unes vacances que combinen a la perfecció esports, cultura, gastronomia, oci i comerços durant tot l’any.

A continuació, et detallem alguns dels atractius que podràs viure a aquesta zona del litoral nord català durant el cap de setmana de Setmana Santa.

Setmana Santa a Platja d’Aro

1. Sol. Durant la Setmana Santa, Platja d’Aro ens regala un clima primaveral meravellós per gaudir del sol i el bon temps. La millor avantsala possible als mesos d’estiu.

2. Cultura. La Costa Brava té una gran oferta d’atractius culturals que tenen Platja d’Aro com a excel·lent punt de partida. Jardins botànics, museus, vestigis, exposicions, etc.

3. Esport. Si el que t’interessa és el turisme actiu, Platja d’Aro també és la teva millor elecció. Podràs tenir al teu abast i a una distància pròxima diferents camps de golf, rutes en bicicleta, senderisme, activitats aquàtiques i gairebé tot tipus d’esports.

4. Oci. Sopars a restaurants d’alta gastronomia, cocktails a bars amb encant, tardes per al centre comercial, visites a cellers, activitats i esdeveniments especials, etc.

5. Compres. Un dels grans atractius de Platja d’Aro és la gran quantitat de botigues que podem trobar. Per a tots els públics i amb un horari comercial que permet anar de compres tots els dies de la setmana i fins tard.

Reserva a l’Hotel S’Agoita per a entre el 9 i 12 d’abril. Segur que viuràs un cap de setmana únic que farà inoblidable aquesta Setmana Santa. Ens veiem!

Gaudeix de la Setmana Santa a Platja d’Aro amb una escapada de cap de setmana