C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
XV RALLY COSTA BRAVA HISTÒRICS A PALAMÓS
hotel-sagoita-platja-daro-xv-rally-costa-brava-historics-a-palamos
XV RALLY COSTA BRAVA HISTÒRICS A PALAMÓS

El Rally Costa Brava Històric celebrarà la seva XV edició entre els dies 19 i 22 d’abril amb Palamós com a seu. Aquest any, el Rally Costa Brava Històric serà l’única prova puntuable per al ‘FIA Trophy’, que equival a dir que en finalitzar se sabrà el nom del nou campió europeu de regularitat en Ral.lis Històrics.

El recorregut, que serà secret fins al dia abans del començament, tindrà 1.037 quilòmetres i constarà de 28 trams de regularitat controlada, per iniciar-se en el podi instal•lat al Passeig Marítim a les 15 h del divendres 20 d’abril.

Considerada sempre com una de les proves més completes, selectives i exigents del calendari de Regularitat europeu, el Rally Costa Brava Històric es regirà per un programa que ja deixa entreveure la seva dificultat, inherent a la seva fama després de 14 edicions disputades.

El ral•li pròpiament dit començarà aquest divendres, 20 d’abril. El parc tancat quedarà complet a les 13 hores en el Pàrquing de la platja, davant de l’Hotel Trias i després del brífing de benvinguda i el lliurament de carnets de ruta, a les 15 hores es donarà la sortida al primer participant. Aquesta etapa inaugural acabarà l’endemà, en concret a les 03 hores del dissabte 21, i això vol dir 12 hores ininterrompudes d’acció.Després d’unes hores de descans, a les 11 hores d’aquest mateix dia 21 s’iniciarà la segona i també llarga etapa, amb 13 hores de competició per davant atès que la previsió és que la prova acabi a partir de les 00 hores, ja del diumenge 22 d’abril.

Els millors classificats –i per descomptat el nou Campió d’Europa– recolliran els seus premis a les 11 hores d’aquest mateix diumenge. Els dos inicis d’etapa de Palamós comptaran amb un tram espectacle tipus eslàlom en ple Passeig Marítim.

El XV Rally Costa Brava Històric té, a més de l’incondicional suport de l’Ajuntament de Palamós i d’aquesta preciosa vila marinera, la col•laboració de la Generalitat de Catalunya a través d’esportcat.cat i de la Diputació de Girona. I també compta amb l’ajuda de Fecotur, Brugarol, Sport, Blunik, Xternalia, Moritz, Coca-Cola, Classic Cover, Repeat.es i Appsesor

Comments are closed.