C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
Un any esperant i ja arriben els Reis Mags!
cavalcada-de-reis-hotel-sagoita-agenda
Un any esperant i ja arriben els Reis Mags!

Quins són els vostres desitjos?

Una bicicleta, una nina, una pilota, una cuineta? Un ordinador, un telèfon, un televisor, una tauleta? Un disc, un llibre, un còmic, una pel·lícula? Totes les teves il·lusions es poden fer realitat… Només hi has de creure fermament, cantar ben fort la cançó, anar a dormir ben aviat la nit més màgica de l’any… i sobretot lliurar la teva carta!

Els tres Reis d’Orient desfilaran el proper dijous 5 de gener pels carrers de Platja d’Aro (18h) i Castell d’Aro (20h).

Els Reis, segons el Nou Testament, són uns mags que guiats per un estel van portar regals a Jesús: or, encens i mirra. L’evangeli de Mateu (l’únic llibre de la Bíblia que en parla) no especifica quants eren, només diu que eren mags (en algunes traduccions en diu savis) i que venien d’orient. Amb el temps, aquests mags van passar a ser tres astròlegs i després reis, que fins hi tot tenen nom: Melcior, Gaspar i Baltasar, que es consideren originaris d’Europa, Àsia i Àfrica, respectivament.

S’ha editat un díptic informatiu amb el recorregut i la lletra de la cançó per donar-los la benvinguda, i també una carta que els infants poden recollir a les diverses dependències municipals.

Respondre