C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara

A Platja d’Aro i a l’hotel S’Agoita s’hi arriba:

 

Amb cotxe

Si veniu de Barcelona, deixeu l’autopista AP 7 prenent la sortida 9 (Lloret) que connecta amb la carretera C-35. Seguiu-la durant uns 13 km fins que s’incorpora a la C-65, passats 10 km  es troba la sortida 314 (Platja d’Aro).

Si veniu de França, deixeu l’autopista AP 7 prenent la sortida 7 (Girona  Sud – Sant Feliu de Guíxols) que connecta amb la carretera C-65. La seguireu durant uns 25 km fins trobar la sortida 314 (Platja d’ Aro).

Un cop a Platja d’Aro després de deixar la C-65 per la sortida 314, trobareu 5 rodones. Heu d’anar sempre recte cap al centre de Platja d’Aro. A la cinquena rodona gireu a l’esquerra i a 50 metres (costat esquerra) veureu l’hotel S’Agoita.

Amb tren

Si veniu amb el tren,  l’estació més pròxima és la de Girona a 38 km des d’on surten regularment autobusos de la companyia Sarbus cap a Platja d’Aro.

Amb avió

A l’aeroport de Girona hi opera la companyia Ryannair. Des d’allà  podeu agafar l’autobús de l’empresa Sarfa – Sarbus que vagi a Platja d’Aro o anar amb la companyia d’autobusos Sagalés a Girona ciutat i  enllaçar amb la companyia Sarbus cap a Platja d’Aro ( surten regularment durant tot el dia).

Des de l’aeroport de Barcelona agafeu el tren fins la ciutat de Girona i enllaçar amb la companyia Sarbus a Platja d’Aro o bé agafar un tren  fins l’estació del Nord (a Barcelona ciutat)  i enllaçar amb el servei d’autobusos Sarbus ( surten diariament i en diferents horaris cap a Platja d’Aro).

Adreça

C/ Església, 47 · 17250 Platja d’Aro

Costa Brava – Girona- Spain

Tel.- (00-34) 972 81 71 54

Distancies a l’hotel S’Agoita

km des de Girona

km des de Perpinyà

km des de Barcelona

km des de Aeroport de Girona

km des de Figueres

km des de Aeroport de Barcelona