C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
Per què tenen bona fama les platges de Platja d’Aro?
platges
Per què tenen bona fama les platges de Platja d’Aro?

Has visitat alguna vegada Platja d’Aro? Si coneixes aquest petit poble, segur que no et preguntaràs per quin motiu s’ha consolidat com una de les destinacions turístiques estiuenques per excel·lència. En canvi, si encara no el coneixes, aquest article et serà de gran ajuda per comprendre els detalls que el fan un indret únic.

La bona reputació de les zones costaneres de Platja d’Aro resideix en una àmplia oferta de platges i cales d’una gran qualitat: interminables, precioses, d’aigua cristal·lina i de sorra daurada. L’oferta d’allotjament i oci també contribueix favorablement a la percepció d’aquest municipi com únic a la Costa Brava.

Un exemple paradigmàtic és Sa Conca, Platja Gran i Cala Rovira, tres platges de Platja d’Aro que han rebut la distinció internacional de Bandera Blava per la qualitat de les platges i el seu port esportiu, a més del distintiu Q de Qualitat Turística.

També cal destacar el Camí de Ronda de S’Agaró, que connecta la platja de Sant Pol amb la cala Sa Conca. És un dels camins més bonics i millor adaptats perquè els usuaris puguin passejar sense cap mena de problema, i fins i tot les persones amb mobilitat reduïda tenen a la seva disposició un elevador per gaudir del recorregut sense impediments.

Llista de platges que no et pots perdre

  1. Sa Conca

És una cala extensa amb múltiples serveis i un ambient molt familiar. Està envoltada de vegetació, la qual cosa permet delectar-se amb el paisatge.

2. Platja Gran

És la més concorreguda de Platja d’Aro. Està molt prop del nucli comercial i dels centres d’oci. S’estén paral·lelament al passeig marítim, amb gran activitat i oferta turística.

3. Cala Rovira

Més que una cala, sembla una petita platja. La seva sorra és gruixuda i les seves característiques la fan perfecta per als més petits. Compta amb gran diversitat de serveis: bar, dutxes, socorristes, accessibilitat, etc.

4. Cala del Pi

Està situada a uns 10 minuts de la Platja Gran. Les roques i l’aigua transparent són els dos grans atributs que els banyistes valoren enormement.

5. Sa Cova

És una petita cala protegida del vent que se situa prop del centre de Platja d’Aro. Està situada sota un penya-segat i entre vegetació.

6. Cala Pedrosa

Es una petita cala que trobem entre cases luxoses. La sorra és gruixuda, l’aigua és cristal·lina i està envoltada de roques, pins i vegetació.

Encara et queda tot el mes d’agost per recórrer aquesta llista i dir-nos amb quina et quedes. Reserva el teu allotjament a l’Hotel S’Agoita i que comenci l’aventura!

Comments are closed.