C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
Hotel S’Agoita, el teu hotel a Platja per al pont de la Mercè
pont merce
Hotel S’Agoita, el teu hotel a Platja per al pont de la Mercè

Barcelona s’atura el pròxim 24 de setembre: se celebra el dia de la Mercè, la patrona de la ciutat. Els barcelonins i barcelonines difícilment obliden marcar aquesta data en el calendari, perquè és festiu i poden gaudir d’un dia allunyats de les obligacions.

Aquest any, a més, la festivitat ha caigut en dimarts, així que ha deixat a punt de caramel l’oportunitat de fer pont. Encara que la ciutat comtal sempre proposa un programa d’activitats per a l’ocasió, no són pocs els que aprofitaran per realitzar una última escapada estiuenca fora de la capital catalana.

Una destinació atractiva per diferents motius és Platja d’Aro: a poca distància de Barcelona, completa oferta d’activitats, preus econòmics, clima agradable… Vols gaudir tu també del millor final possible de l’estiu?

El mes de setembre està en alça entre els visitants que busquen fer tant vacances llargues com escapades. És normal: es tracta d’una època ideal per gaudir de tot el que té de bo l’estiu amb matisos que poden jugar en el nostre favor, com evitar les temperatures massa altes o la saturació en alguns dels llocs més turístics.

L’Hotel S’Agoita es troba en ple cor de Platja d’Aro, a una distància pròxima de tot allò que pot ser d’interès en la nostra estada: platges, cales, zona comercial, visites culturals… Estàs pensant a esprémer una miqueta més l’estiu? No dubtis a fer-ho aquest pont per última vegada!

Comments are closed.