C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
Celebració del Dijous Gras i Arrossada popular
hotel-sagoita-platja-daro-dijous-gras
Celebració del Dijous Gras i Arrossada popular

Ja estem immersos de ple en el Carnaval de Platja d’Aro i durant aquests dies hi ha un munt d’activitats populars, lúdiques, culturals… Com que sabem que a tots ens agrada el tema gastronòmic, us deixem dues propostes per passar una bona estona i menjar bé el proper dijous, 23 de febrer:

Celebració del Dijous Gras

De 10h a 14h al Centre Cívic Vicenç Bou. Es tracta d’una trobada lúdica i festiva pels carrers del poble. Tots els participants es trobaran al Centre Cívic per preparar la sortida i així poder disfressar-se amb el material que s’haurà preparat les setmanes anteriors, les màscares i les sardines. S’haurà de portar roba de pagès.

Arrossada popular amb animació musical a càrrec de Disco Mòvil

14h al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. S’ha de comprar un tiquet que val 5 euros i el podeu trobar a l’Oficina de Turisme del poble.

Us fem una mica de memòria de totes les altres activitats en el marc de la 40a Edició del Carnaval. El carrer n’és l’escenari principal i s’hi fan dues terceres parts del programa, mantenint l’aposta de l’Ajuntament i de la Federació de Colles per un Carnaval popular i familiar en que la majoria d’activitats són gratuïtes:

  • La jornada de Dijous Gras amb el pregó dels Reis Carnestoltes i l’arrossada popular (23 de febrer 13 h i 14 h)
  • La Gran Rua de Carrosses i Comparses (dissabte 25 de febrer 11 h i 16 h)
  • L’enterrament de la sardina (dimecres 1 de març · 20 h)

Comments are closed.