C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
Avís legal i política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVADESA:

A efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal SIMTEL, S.L. d’ara endavant, (HOTEL S’AGOITA), amb NIF: B17126640 informa a l’Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades) en els quals les seves dades queden incorporats i són tractades amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

ENVIO I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per (HOTEL S’AGOITA). Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació d’aquests serveis.

D’acord a l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporats a un fitxer titularitat de (HOTEL S’AGOITA) amb domicili Avda. Cavall Bernat, 21 – 17250 – PLATJA D’ARO – GIRONA, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades.

L’Usuari que envia la informació a (HOTEL S’AGOITA) és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se (HOTEL S’AGOITA) de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

(HOTEL S’AGOITA) no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les quals s’indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació. S’exonera a (HOTEL S’AGOITA) de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’Usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per (HOTEL S’AGOITA) sempre que procedeixi de fonts alienes a (HOTEL S’AGOITA).

Cessió de dades a tercers.

(HOTEL S’AGOITA) no cedirà les dades personals a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat en virtut de l’Art. 6 LOPD.

Exercici de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal en SIMTEL, S.L. Avda. Cavall Bernat, 21 – 17250 – PLATJA D’ARO – GIRONA o a l’email: info@hotelsagoita.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I. i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Acceptació i Consentiment.

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de (HOTEL S’AGOITA), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom empresa: HOTEL S’AGOITA

Raó social: SIMTEL, S.L.

NIF: B17126640

Adreça: Avda. Cavall Bernat, 21 – 17250 – PLATJA D’ARO – GIRONA

Telèfon: 972817154

Email: info@hotelsagoita.com

Reg. Mercantil de Girona :  Tomo 571. Libro 473, Secció 3, Folio 61, Hoja 8172, Inscripción 1

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de SIMTEL, S.L. (HOTEL S’AGOITA) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.