C/ Església, 47 · Platja d'Aro (Girona)
(+34) 972 817 154
info@hotelsagoita.com
Situació Reserva ara
La processó del Sant Enterrament i la desfilada dels Manaies de Setmana Santa a Girona
La processó del Sant Enterrament i la desfilada dels Manaies de Setmana Santa a Girona

La processó del Sant Enterrament i la desfilada dels Manaies tornaran a ser enguany les activitats principals de la Setmana Santa a Girona. La processó tindrà lloc el Divendres Sant –divendres 30 de març-, mentre que els Manaies desfilaran en dos moments: el dimecres 28 de març i el divendres 30, abans i durant la processó. Com cada any, la processó sortirà a les 21 h des de la Catedral, punt on tornarà aproximadament dues hores després. A partir del migdia del divendres es podran veure els passos que formaran part de la processó en una exposició a la plaça de la mateixa Catedral. Els Manaies formaran part de la processó i, prèviament, a les 19 h, desfilaran per la ciutat per anar a recollir el pendonista d’honor, que enguany és Carles Falcó Huguet. El penó es lliurarà el dimecres 28 de març, en una desfilada que sortirà a les 20 h des del castrum de Sant Lluc. La programació d’actes de Setmana Santa començarà amb el pregó inaugural a càrrec de Josep M. Fonalleras el 22 de març i acabarà amb el concert de la banda La Lira de Vilafamés el dissabte 31 de març, a partir de les […]

Comentaris 0
Nova edició de la campanya gastronòmica DE NIT + QUE PLATS

L’1 de març arriba la cinquena edició de la campanya gastronòmica “De nit + que plats a Palamós”. Aquest any i sota el lema “Sopo, per tant ajudo“, un euro de cada menú anirà destinat a entitats socials de Palamós. En aquesta campanya gastronòmica impulsada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós  FECOTUR els restaurants ofereixen una varietat de nou platets, que consisteixen en mitges racions. El client podrà triar tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava a un preu de 22 +1 € IVA inclòs, per persona. D’aquest import 1 € anirà en benefici de les entitats locals “SOPO PER TANT AJUDO”. Amb el patrocini de Perelada Vins i Caves Vins. La campanya estarà vigent del 1 de març al 30 d’abril excepte Setmana Santa. Més informació a www.fecotur.cat.

Comentaris 0
Espectacle de Circ

Encarem la primavera amb les arts escèniques. Presentem el Circ a la Plaça del Món amb un espectacle i un taller de petit format. Sense perdre la seva essència, el Centre Cívic i la Plaça del Món ofereixen servei d’acollida i es converteixen punt de trobada i d’intercanvi per a tota la població motivada per conèixer diferents cultures, i a les persones que viuen al municipi procedents d’orígens diversos i que volen construir una societat intercultural i cohesionada. El 15 de març de 18.00h a 21.00h al Centre Cívic (C/ Escoles, 2).

Comentaris 0
8è Concurs Cartes d’amor… o no!

Lliurament d’originals del 26 de març al 7 d’abril a la Biblioteca M. Rodoreda El tema de les obres, en català o castellà i un màxim de dues per participant, són els sentiments d’amor o de desamor. Hi ha tres categories per afavorir al màxim la participació: 12-14 anys, 15-17 anys i adults, amb guardons per als dos primers classificats de cadascuna. Lliurament de premis dilluns 23 d’abril, diada de sant Jordi, a la biblioteca, on també s’hi exposaran les obres fins a finals de maig.

Comentaris 0
Guardons Gran Rua de Carnaval

Hi van participar 77 colles de 17 poblacions i 4.500 figurants Desenes de milers de persones van seguir la desfilada en directe com a espectadors o mitjançant la retransmissió de TVCB. Els primers premis del concurs d’enguany són per a les colles La Santjoanenca (Carrossa Gran), Els IV Gats (Carrossa Petita), Petardas.som i Colla Tramuntana (Comparsa), Somos los que somos (Colla Local), Emmaskaras (Disfressa) i La Banda del Pati (Primera Participació).

Comentaris 0
Cicle de cinema infantil en català

Impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística Projeccions, aptes per a tots els públics, cada dissabte del 17 de febrer al 17 de març (16.15 h) a l’Ocine Platja d’Aro, amb un preu únic de 4’20 euros l’entrada -per a grans i petits- amb la següent programació: La LEGO Ninjago pel·lícula (17 de febrer), Tadeu Jones 2 (24 de febrer), Operació Cacauet 2 (3 de març), Paddington 2 (10 de març) i La colla de la selva (17 de març). www.gencat.cat/llengua

Comentaris 0
Gran Rua del Carnaval de Platja d’Aro

Premis de Comparsa, Disfressa, Carrossa, Local i Primera Participació Celebració de Dijous Gras -8 de febrer-, amb el Canvi d’Atributs (11 h), pregó dels Carnestoltes (13 h) i arrossada popular (14 h). Gran Rua de Carrosses i Comparses, dissabte 10 de febrer amb una desena de colles en exhibició al matí (11 h) i una setantena en el concurs de tarda (16 h). L’endemà, música i jocs al carrer i Rua de Colles Locals a Castell d’Aro (12 h). Dimecres 14 de febrer, Enterrament de la Sardina (19.30 h).

Comentaris 0
El Carnaval 2018… a punt!

Del 3 al 14 de febrer amb una vintena d’activitats populars i familiars El 41è Carnaval de Platja d’Aro presenta el seu cartell, amb la direcció d’art de Nyaki Xarnach, fotografia de Jordi Roca i Alexandra Cuatrecasas com a model. Entre les propostes d’enguany destaquen: Sopar de Colles (3 de febrer), Trobada Infantil a S’Agaró (4 de febrer), activitats de Dijous Gras (8 de febrer), Gran Rua de Carrosses i Comparses (10 de febrer) i Rua a Castell d’Aro (11 de febrer).

Comentaris 0
Nits de Teatre al CAF

Continua la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, el circuit d’espectacles de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies professionals a cinc poblacions. A Platja d’Aro es desenvolupa al Centre l’Avenir Fanalenc (5 euros -gratuït per a socis-) on aquest hivern hi haurà quatre representacions els divendres 19 de gener, 16 de febrer, 16 de març i 20 d’abril (21 h) · www.cafeteatre.cat

Comentaris 0
Palamós celebra la festivitat de Sant Antoni d’Abat

El proper diumenge 21 de gener es durà a terme a Palamós la festa de Sant Antoni Abat, amb la tradicional benedicció dels animals. Aquesta activitat que és organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i compta amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista Costa Brava, la parròquia de Santa Maria del Mar i de l’empresa La Fleca de l’Empordà. Les activitats de la festivitat de Sant Antoni Abat a Palamós s’iniciaran a les 12h del matí al passeig del Mar amb una audició de sardanes. A les 13 h  tindrà lloc la benedicció dels animals i la donació de l’anomenat “Pa de Sant Antoni” que amb motiu d’aquesta celebració i, en molts pobles de la riba mediterrània, es lliura als amos dels animals que participen de la benedicció, amb l’antiga creença de ser un aliment protector d’epidèmies i maleficis del dimoni i fins i tot, tenir una acció preventiva contra tempestes i llamps.

Comentaris 0
1 2 3 10